Om os
Lær mere om os
Hos Loop laver Jacob og Co. mad med hjertet og med sæsonens råvarer. Med fokus på glutenfri, laktosefri, vegetariske og veganske muligheder. Alt er hjemmelavet hos Loop. Altid.
Hos Loop Catering lever vi for ukompromitteret madlavning og uovertruffen kvalitet. Vores dedikerede gourmetkokke bruger kun de fineste ingredienser.
Vores filosofi er enkel: Vi leverer ekstraordinær service og stræber efter perfektion i hver eneste bid!
Jacob Loop
Madentreprenør og grundlægger af Loop Catering. Udlært under Francis Cardenau og med erfaring fra bl.a. Le Sommelier og Bistro Boheme. Har været medstifter af Wedo og har solid erfaring med både frokostcatering, kantinedrift og gæstefokus. Brænder for at skabe smagfulde måltider med kvalitet og nærvær
Anders Nielsen
Køkkenchef med over 25 års erfaring fra café, hotel, restaurant og catering – både i Danmark og udlandet. Har bl.a. været køkkenchef på Tisvildeleje Strandhotel, Café Norden og Karriere Bar, og har ledet køkkendrift i nødhjælpsarbejde som kitchen manager for Røde Kors i Haiti. Anders brænder for at løfte smagen i hvert eneste måltid – fra hverdagsfrokost til fine dining.
Birgitte Falk
Med erfaring som tidligere virksomhedsejer og over et årti i strategisk salgsledelse hos The Scotts Miracle-Gro Company, har Birgitte en stærk forretningsforståelse og et skarpt blik for mennesker. Hos Loop Catering har hun ansvaret for HR og kundeservice – og arbejder hver dag for, at både medarbejdere og kunder oplever nærvær, struktur og ægte engagement.
Bjørn Laugesen
Med 17 års erfaring fra Danske Bank, hvor han har arbejdet med rådgivning, ledelse og kreditstyring, bringer Bjørn et skarpt blik for struktur og kundeoplevelse. Hos Loop Catering har han ansvaret for, at alt omkring måltidet fungerer – før, under og efter. For selv den bedste mad gør ingen forskel, hvis den ikke leveres til tiden, i rette mængde og som aftalt.